Tryckeri göteborg

Lokaltryckeri inom digitaltryck, storformat och textil utan minimum krav och alltid sugna på att hjälpa till med kreativ produktion.

Manufakturgatan är ett tryckeri med fokus på storformat, digitaltryck, klädtryck och produktion i hjärtat av Göteborg ute på Ringön.

Vi är inte ett helt vanligt tryckeri utan arbetar mycket med varumärkesbyggande, webbhandel och global export.

Här hittar du 1000 kvm modern storformatsproduktion med ett av Sveriges mest renommerade digital textiltryckerier under ett och samma tak. 

Digitaltryck

Med digitaltryck kan vi hjälpa dig trycka storformat, banderoller, roll-ups, posters, affischer, gatupratare, dekaler och skyltar. Vi arbetar frekvent med konceptutveckling för kunder såväl som inredningsdetaljer, bandmerch, fine-art och etiketter.

Textiltryck

Vi har ett av landets mest kvalificerade och erfarna digitaltrycksavdelning för textiltryck och har en full produktion med för- samt efterbehandling för att ta hand om större tryck till klädkollektioner, capsule collections, merch, festivaler eller on-demand tryck.

Vi har även nöjet att kunna erbjuda expresstryck på samma dag för enskilda tröjor med tryck! Läs mer här om våra t-shirt och tröjtryck.

Stickers och dekaler

Stickers och dekaler är våran passion och vi har en global närvaro som vi erbjuder lokalt här på Ringön. Nyttja hela vår printproduktion och tillverkning utan att behöva göra minimum antal eller kvantiteter.

Tryck utan minimum

Vi tror starkt på att inte behöva beställa eller producera för mycket eller onödiga ting. Majoriteten av alla vår tryckproduktion går att få helt utan minimum krav och utan extra kostnader såsom schabloner, startkostnad eller gömda avgifter. 

Vi tror på en transparent produktion och vi har ett öppet landskap dit alla är välkomna!

On-demand tryck

Tryck det du behöver - när du behöver det! Förutom att kunna komma in till oss och trycka det du behöver efter behov och förfrågan så kan vi även hjälpa dig med tryck och utskick, oavsett om du vill skicka till n egen slutkund eller synka en leverans till ett event.

Expresstryck

Behöver du en tyckt tröja nu omedelbart? Vi kan hjälpa dig och erbjuder tryckta t-shirts, tröjor, tygväskor och hoodies i enstaka upplagor till samma-dag-tryck!

Läs mer här om vår drop-in textiltryckning.

Tryckeri på Ringön

Vi älskar att vara på Ringön, det är en pulseeande del av staden som lockar med fantastiska grannar och verksamheter och vi är väldigt stolta att vara en del av utbudet här. 

Manufakturgatan.se är samlingsnamnet, butiken, showroomet och tryckeriet som bryggar mellan enskilda kreatörer, varumärken och företag. 

 

Manufakturgatan drivs under Ride All Day AB som är en hybridstudio som samlar produktion, varumärken och butik i samma byggnad.

Kontakta oss (eller besök oss i butiken)